vineri, 1 ianuarie 2010

2010

Bine ati venit in 2010!Anul acesta se anunta a fi foarte "fericit! Bine ati venit in tara saraciei, care urmeaza sa vina(ce a fost pana acum e floare la ureche), in tara violentelor, a temerilor si a deznadejdei!DRagut nu? Vorba aceea..zambeste ca maine va fi mai rau:)..asta incerc sa fac si eu...dar nu mai reusesesc..nu ma intereseaza ca dezvalui aicea prea multe sau nu pana la urma e blogul meu si o singura pers il citeste.Ma simt singura..dorinta de a petrece si a uita nu inghite amaraciunea pe care o simt..am crezut ca daca beau fumez dansez ma simt bine totu o sa treaca treptat...am gresit..din contra totul este mai aproape si parca ma priveste tot mai amenintator.Realitate a izbeste de fiecare data din ce in ce mai tare. Revenind la intrarea in anul 2010..aveam rosu pe mine dar nici un ban in buzunar..si nu am de cand sa mai zic ceva despre asta.NU am ciocnit si nici nu am baut sampanie..si asta ptr ca eram prea preocupata sa plang ca o disperata in baie cand ceilalti imi faceau praf apartamentul si altii care mi au tradat increderea in ultimu hal..ma rog prostia mea e de vina asta e..Toti ne luam tzepe doar ca unii cu mare talent...viata este o nenorocita iar nor noi suntem nenorocitii..Nu vreau sa am ganduri negre..le doresc sa se simta bine cu banii mei daca eu nu am reusit asta..ma gandeam sa ma duc si eu pe la biserica..NU am tinut post..Nu am mai tinut de anu trecut de asta iarna si nici atunci nu mam spovedit nu m-am impartasit nu ca as avea mari pacate dar sufletul imi spune ca gresesc..si simt ca ma afund tot mai mult in mocirla in care am intrat..si simt cum mi se urca pana la gat.Am plans zilele astea cat nu am plans tot anul 2009..poate ca a fost o descarcare nervoasa care se lasase asteptata de mult sau iar o deceptie care m-a lovit sub centura..sau pur si simplu ca atunci cand ma bucur de ceva, de libertate aproape totala atunci lipsesete ceva si nu este in totalitate.
Va doresc un an nou fericit si plin de bucurii!

2 comentarii:

Romina spunea...

merci buba...hubba buba:))ei rux...imi pare rau ca te simti asa..lucrurile s-au schimbat.schimbarea doare,dar dezamagirea ustura.cel mai rau e cand simti ca esti prost(mai bine zis ca ai fost)sau ca ai fost luat de prost.da.e aiurea.dar din greseli invata omul!e preferabil sa nu se repete greselile la nesfarsit:))nu trebuie sa iti para rau atunci cand nu poti sa schimbi nimic.plansul...e un cacat...dar macar te descarci.da.te descarci.

un lucru de care ma bucur e realizarea ta.cum ca nici tigarile nici bautura nu te fac sa te simti mai bine.adevarul e ca doar tu te poti ajuta.e adevarat ca esti singura,nu sunt aici ca sa te mint.gandestete ca tot ceea ce traiesti e in capul tau.iar in capul tau...doar tu conduci:))trebuie sa iti mai selectezi prietenii..ca tu asa ii numesti.nu e suficient sa nu iti faca rau,trebuie sa iti faca bine.DIRECT.nimic poti sa faci si tu:))eu voi fi mereu disponibila pt vreun sfat daca o sa ai nevoie...

legat de maraveiosul an 2010...avem inca noroc ca suntem..copiii cuiva.si nu parintii...asta e.sa fim sanatosi:*

ZeXe spunea...

Vorba lu’ purplegirl9212 ,citez : „avem inca noroc ca suntem..copiii cuiva.si nu parintii”. Stie ea ceva de ii multumeste karmei… eu sunt inca in ceata si daca m-ar lamurii as fi foarte fericit, acum la inceput de an. Din cate vad eu, sunt doua posibilitati de interpretare:
1 - avem inca noroc ca nu avem copii precum suntem noi.
2 – avem noroc ca nu avem parintii precum suntem noi.
Ok, lasand gluma de-o parte, nici nu m-am intors bine din lunga mea absenta in blogosfera si vad ca ai avut parte de o mare deceptie in dragoste.
Imi pare rau sa te vad in starea asta, dar tot ce pot sa zic e ca am trecut si eu prin ce treci tu acum si nu este o perioada tocmai placuta , dar este o perioada in care te cunosti mai bine si te ajuta foarte mult sa stii cum o sa reactionezi inanumite situatii. Stai linistita, o sa treaca (iar am citat din purplegirl9212), iar , desigur, daca simti nevoia sa vb cu cineva sau vrei sa vezi o parere din partea unei persoane cat se poate de obiectiva … te ajut cu cea mai mare placere… caci si eu am fost ajutat cand am avut nevoie si stiu ca ajuta.
… Iti urez un calduros LA MULTI ANI!!!