marți, 1 septembrie 2009

Anunt!"Ceva nu este in regula cu mine.."

Stiu ca nu am mai postat de muult timp dar mai stiu ca ptr toate exista un nou inceput(si ala apare cand vrei tu desigur:)) )
Astazi vream sa vorbesc despre realatii..ah dragoste(doamne ce patetic suna sau poate doar exagerez eu..). NU o sa tin teoria dragostei(in care nu cred) si nici altceva vream doar sa vorbesc despre ceva care are cumva legatura cu mine.
Vi s-a intamplat vreodata sa gasiti pe cineva care sa va traga atentia ca e ceva in neregula cu el?Si presupun ca nu l-ati crezut..Tipic.Si uite de ce nu cred eu in dragsote(unul din multiplele motive):te face prost. Sau nu chiar exagerez eu dar te face naiv sa spunem. Cu o naivitate uluitoare o sa crezi ca ii vei zgudui lumea celuilalt prin trecerea ta obligatorie sau nu, ca viata lui va fi altfel de cand ai aparut tu si ca brusc din intuneric se face lumina(adica ii luminezi viata mai pe scurt).Ce trist as zice. Ce trist cand o sa vezi ca nu e asa. Dar stii care e ironia sortii?asta revenind de unde am plecat. Ca avertizarea acea sa fie reala si chiar sa se intample. De aicea pornesc doua idei..De ce ne legam de un lucru daca stim ca o sa ne ardem?(aici va las sa raspundeti singur..mie oricum mi se pare retorica)si de ce acele persoane tin sa va avertizeze?Va zic eu. Ca sunt egoisti ca in acest mod ei cred ca or sa scape de angajamente.Adica ei si-au facut datoria problema ta ce faci. Cu un cinism nu chiar exagerat multi ar spune ca din onestitate.Fals.Ptr ca acele persoane nu doresc sa se schimbe si nu te lasa sa ai nici macar intentia sa o faci. Partea proasta e ca o ai.Credeai ca o sa ii schimbi. credeai ca daca o sa ii iubesti cu tot sufletul o sa se schimba.Drumul pe care tu il urmezi si pe care ai esuat or sa esueze si altii. Totusi nici daca urmezi cai nebatatorite nu exista nicio siguranta ptr ca defapt riscul nu are asa cva. Atunci cand te astepti mai putin te vei lovi de un zid.(si apropo zidurile nu se schimba:)) ). Daca aveti noroc poate veti gasi un zid care va iubeste dar asta nu reprezinta fericirea(si nici o mamaliga de altfel).
Dar eu ma intreb..incercand sa dobori ziduri nu ai devenit tu unul?Si sa zicem ca ai resusit sa dobori unele ziduri(care defapt e o mamaliga sau nu chiar.. cum am mai zis dragostea produce "miracole")totusi nu le-ai doborat pe cele care vroiai tu. Si problema este ca alea contau si atat.
Eu personal mi-am pus intrebarea asta si ii stiu si raspunsul.
Tu ti-ai pus o?:)

2 comentarii:

Romina spunea...

foarte important!NU MI-AM PUS-O!=))nici eu nici altcineva=))


dar trecand peste asta...deci eu am gasit un zid,dar am devenit si eu unul si l-am facut mamaliga=))=)))))ma cac in ea de teorie.nu vreau decat sa simt ceea ce e corect.


stii...copiii iubesc sincer si sunt cei mai naivi:))


vbesc cu irina si imi e lene sa mai comentez:))

Romina spunea...

cred ca era cam tarziu si de asta am folosit expresii inadecvate.scuzele de rigoare.